Tre retters menuer med tilberedning og servering af kok i huset

Her tilbyder vi tre variationer af en tre retters menu, bestående af en klassisk forret fra havet, en hovedret af lækre lokale råvarer, som serveres buffetstyle, og som afslutning på spisningen, en frisk dessert.

 

Herunder kan du læse nærmere om de tre forskellige menuer, vores kok tilbyder dit selskab under jeres arrangement.

 

Minimums antal gæster, ved tilvalg af disse menuer, er 20 kuverter.

Tre retters menu 1: 295,-/kuvert

 

Forret

  • Dampet fersk laks med rejer, asparges, lime og dildcreme, hertil brød

 

Hovedret (serveres buffetstyle)

  • Rosastegt oksemørbrad med rødvinssauce
  • Fyldt svinemørbrad med løg, svampe og mozzarella
  • Petitkartofler vendt i olie, timian og flagesalt
  • Salat med syltede rødløg, granatæble og sprødstegt serrano skinke
  • Bulgursalat med feta, tomater og saltmandler
  • Hertil brød og kryddersmør

 

Dessert (serveres portionsanrettet)

  • Chokoladecrumble med hindbærmousse, pyntet med bær

Tre retters menu 2: 295,-/kuvert

 

Forret (serveres portionsanrettet)

  • Varmrøget laks med æblepebberrod og rugbrødschips

 

Hovedret (serveres buffetstyle)

  • Kalvefilet med svampeskysovs
  • Marineret skinkesteg
  • Sesamkartofler med urtemayo
  • Pommes Anna med rosmarin
  • Spicy melonsalat med feta og syltet fennikel
  • Spidskålssalat med porrepesto og stegtekikærter
  • Hertil brød og kryddersmør

 

Dessert (serveres portionsanrettet)

  • Rabarbertrifli med flødeskum og knas

Tre retters menu 3: 245,-/kuvert

 

Forret (serveres portionsanrettet)

  • Rejecocktail med mango, krebsehaler, avokadocreme og lime
  • Hertil friskbagt brød

 

Hovedret (serveres buffetstyle)

  • Ølbraiseret oksesteg med skysovs
  • Fyldt kyllingebryst med svampe, soltørrede tomater, urter og flødeost
  • Petitkartofler med olie, rosmarin og flagesalt
  • Flødebagte kartofler med porre og bacon
  • Cæsar-inspireret salat med parmesandressing, bacon og hjemmelavet brød knas
  • Spinat og rødbede salat med marinerede pærer, feta og valnødder
  • Hertil brød og kryddersmør

 

Dessert

  • Hyldeblomstfromage med brownies og skovbærskompot

Har du nogle spørgsmål til allergener

– eller andet vedrørende menuen, spørg Mads