Tre retters menu

Vælg mellem to bud på en Tre retters menu, bestående af en klassisk forret, en fransk inspireret hovedret med lækre lokale råvarer afsluttet med en favoritdessert blandt de fleste.

 

Hovedretten vil blive serveret buffetstyle, så dine gæster kan smage de forskellige komponenter, af flere gange.

 

Minimums antal gæster, ved tilvalg af denne menu, er 15 kuverter.

Tre retters menu 1: 245,-/kuvert

 

Forret

  • Tunmousse med rejer og salater, pyntet med agurk og krydderurtesalat samt friskbagt brød

 

Hovedret (serveres buffetstyle)

  • Kalvespidsbryst med bacon, perleløg og syltede rødløg samt kalvesky
  • Hertil stegte petit kartofler og bønnesalat

 

Dessert

  • Citronfromage med vaniljefløde og chokolade

Tre retters menu 2: 245,-/kuvert

 

Forret

  • Rejecocktail med rejer og salater, pyntet med citron, citronperler, paprikadressing samt friskbagt brød

 

Hovedret (serveres buffetstyle)

  • Ramsløgsmarineret svinekam med ratatouille
  • Hertil bagte rodfrugter og stegte kartofler
  • Skysauce

 

Dessert

  • Chokolademousse med chokolade og Baileys skum

Har du nogle spørgsmål til allergener

– eller andet vedrørende menuen, spørg Mads